Waarom zilveren kettingen altijd perfect zijn

zilveren kettingen

Zilveren kettingen zijn onwankelbaar populair. En dat is niet voor niets: zilveren sieraden passen overal bij en hebben een tijdloos karakter. Een zilveren ketting is altijd perfect. Wij leggen je uit waarom! 

1) Het edelmetaal zilver is uniek

Dat zilver een fantastisch materiaal is, wist je vast al. Maar wist je ook al dat het relatief zeldzaam is? Dat maakt het een kostbaar materiaal. Zilver is tevens een van de populairste edelmetalen. Puur zilver is te fijn, dus om het materiaal sterker te maken wordt het gemengd met andere metalen. De zilveren kettingen in de webshop hebben het hoogste percentage zilver dat mogelijk is. Deze juwelen zijn gemaakt van 950 zilver, wat betekent dat er slechts 5% aan andere metalen in verwerkt is.

2) Zilveren sieraden zijn makkelijk te combineren

Een zilveren ketting is de finishing touch voor je outfit. Het handige aan zilveren juwelen is dat deze goed passen bij vrijwel elke huidskleur, maar ook bij andere metalen. De zachte basiskleur is namelijk prima te combineren met hippe tinten zoals roségoud. Voor wat meer rust in je look kun je uiteraard ook gewoon kiezen voor een combinatie met zilveren armbanden.

3) Met zilveren kettingen kun je alle kanten op

Met zilveren kettingen heb je mix & match mogelijkheden te over. Combineer een vrolijk zomerjurkje met een eenvoudig kettinkje om je hals om een lieflijke look te creëren. Of ga juist voor een opvallende blouse die je aanvult met een statement halsband voor een stoer totaalplaatje. Je kunt natuurlijk ook je zilveren statement ketting bij je zomerjurkje omdoen als je daar zin in hebt: het is maar net wat het beste bij jou past. Ook je humeur is elke dag anders, dus is het goed om meerdere opties te hebben.

4) Je kunt de kettingen op allerlei manieren dragen

Een zilveren ketting wordt nooit saai. Sterker nog, zilveren sieraden bieden je een diversiteit aan mogelijkheden. Stel, je hebt een ketting met een enorme diamant voor speciale gelegenheden. Dan kun je aan dat kettinkje ook prima andere bedels hangen. Je kunt de diamant in je sieradendoos opbergen, maar misschien past deze ook wel heel goed bij een ander collier. Ook hoef je natuurlijk niet alleen maar zilver met zilver te combineren voor een rustige look; je kunt ook denken aan een mooi bandje met zilveren bedels. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte leren band of juist voor een felgekleurd halssnoertje. Kortom, er zijn vele mogelijkheden. Welke stijl past bij jou?

5) Exclusieve en verantwoorde sieraden geven je een goed gevoel

Wat is er nou leuker dan een zilveren ketting die niemand anders heeft? Bij DC Zilver Juwelier vind je alleen maar exclusieve, handgemaakte sieraden. De collectie sieraden uit Peru heeft de hoogst mogelijke kwaliteit zilver én is door goed betaalde ambachtslieden gemaakt. Je hebt dus geen Chinees massaproduct om je nek hangen, maar een eerlijk en kwalitatief sieraad. Zo geven je aankopen je een goed gevoel. Je kunt je zilveren ketting met trots dragen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.