De mooiste sieradentrends voor dit najaar

najaar sieraden

Het is cliché, maar als de bladeren van de bomen vallen, breekt er een tijd van verandering aan. Tijd dus voor een frisse wind in je sieradendoos, zodat jij altijd hip en uniek voor de dag komt dit najaar. De allermooiste sieradentrends voor de herfst en winter van 2018 vind je hier.

Minimalistische juwelen

Een van de favoriete trends die ook dit jaar weer groots is: de minimalistische look. Oftewel, sieraden die klein en fijn zijn. Een delicaat zilveren kettinkje of een simpele set van ringen passen goed in deze trend. Ook eenvoudige zilveren creolen zijn altijd prachtig. Je ziet dat deze zilveren oorbellen steeds meer met elkaar gecombineerd worden in één oor(lel). Strakke lijnen en geografische vormen zul je ook veel blijven tegenkomen dit najaar. Een beetje arty mag zeker in deze stijl, maar voor poespas is geen plek. Een ketting met een kruisje of muntje als hanger past overigens prima bij de minimalistische stijl. Zolang je sieraden maar niet schreeuwen om aandacht en het gehele plaatje mooi in balans blijft.

Lagen van kettingen

Kun je niet kiezen welke ketting je vandaag om wilt doen? Geen paniek, met de laagjes trend hoef je niet te kiezen. Je kunt zoveel lagen kettingen omdoen als je maar wilt. Met halskettingen van verschillende lengten is het mogelijk om een geheel eigen totaalplaatje te creëren. Door jouw persoonlijke stijlkeuzes zal niemand anders dezelfde uitstraling als jij hebben. Combineer gerust je smalle zilveren kettin

gen met rosé statement halskettingen en gouden glitterhangers voor een indrukwekkende look. Ook kun je prima stijlen mixen, dus je vintage hangers gaan probleemloos samen met je moderne ketting. Met halskettingen in dezelfde stijl en kleur ga je voor een geraffineerde ambiance. Oh, en benadruk subtiel je vrouwelijke vormen door de onderste ketting stiekem in je decolleté te laten verdwijnen.

herfst sieraden

Boho style sieraden: ook in het najaar

Boho is een stijl die nooit ‘uit’ zal raken, dus ook in 2018 volop welkom is. En wat is er nou meer bohemien dan een mooie jurk combineren met sieraden met echte edelstenen? Denk bijvoorbeeld aan een zilveren sieradenset met lapis lazuli. Dit is gemakkelijk te combineren, zeker omdat mixen en matchen ruimschoots toegestaan is bij de boho look. Voeg kleurige laarsjes of stoere gympen toe en maak je outfit af met een tas vol franjes. Of je gaat voor een meer rustige look en eert de herfstige natuur met een zilveren set met een natuurlijk bladmotief. Of misschien zijn oversized bohemien armbanden wel jouw favoriet. Wat past het beste bij jou?

Over the top oorbellen

Zo groot en zo kleurrijk als je het maar kunt bedenken; dat is waar oorbellen dit najaar om draaien. Over the top sieraden zijn niet alleen voor festivals, ze doen het ook hartstikke goed in het dagelijks leven. Breng dus een speelse touch aan in je elegante werkoutfit door een paar eyecatchers in je oren te hangen. Dit kunnen zilveren oorbellen met diamanten zijn, maar ook hangers met gekleurde pompons. Voel je je wat saai in je grauwe winterkloffie? Het is niet nodig om nieuwe kleding te kopen, doe gewoon een paar knallende oorbellen in en je sprankelt. Succes gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.