Home

Home
Home 2017-07-05T12:27:43+00:00

DCzilverjuwelier: Zilveren sieraden #1 Mooiste collectie voor deze Lente – Zomer 2017.

Tip voor deze Lente – Zomer

Elegante kleurrijke edelstenen sieraden sets, Bij DC zilver juwelier Vele soorten sieraden met unieke designs! Sieraden van beste kwaliteit

zilver Bekijk onze site voor een impressie van onze sieraden

Online sieraden winkel!

Edelsteen sieraden sets

Stijlvolle Sets (hanger en oorbellen) van zilver handgemaaktuit Peru Elke Set heeft verschillende natuurlijke materialen zoals lápiz lazuli, onyx, spondylus, tijger oog, huayruro en turquoise die een vrouwelijke uitstraling geven .
Deze Sieraden combineren perfect met onze verzilveren spangen of onze zilveren kettingen .

Zie hier alle Half Edelsteen Sieraden

Zilveren Oorbellen

Bij DC Zilverjuwelier hebben wij een breed assortiment van zilveren oorbellendie met zorg geselecteerd zijn. Hangers en oorknopjes met prachtige halfedelstenen waarvoor tijd is genomen om er unieke designs van te maken. Sieraden die perfect combineren bij zowel een casual als een elegante look.

Zie hier alle Zilveren Oorbellen

Zilveren armbanden

Prachtige en elegante armbanden van Zilver 950. Onze zilveren armbanden hebben unieke designs en zijn handgemaakt wat ze exclusief maakt. Een bijzondere geschenk! Wij bieden ook lederen bedelarmbanden met zilveren sluiting. Geschikt voor alle bedels.

Zie hier alle Zilveren Armbanden

Zilveren Ringen

De ringen uit ons assortiment zijn verstelbaar, en passen dus om de meeste vinger maten.
Bij DC Zilverjuwelier kunt u verschillende zilveren ringen vinden, stijlvol en trendy modellen en ook met halfedelstenen.

Zie hier alle Zilveren Ringen

Wij zijn begaan met onze zilveren sieraden de makers en gebruikers ervan

Met de vele designs van

zilveren oorbellen armbanden kettingen en ringen,Bij DC ook mooie sets met

mooie half edelstenen erin verwerkt

DC zilver juwelier is in 2011 ontstaan nadat ik de rijke en bijzondere sieraden collecties en hoge kwaliteits materialen in Peru zag.Wat een vaak groot verschil is met wat de vele groote op massa productie gerichte webshops vaak aanbieden. Ook hier worden mooie handgemaakte designs aangeboden maar voor vaak veel meer geld. Doordat vaak in Peru de vele designs erg ouderwets zijn hebben we besloten ook eigen designs te maken met een moderne westerse mix met de mooie Peruaanse stijl.

De zilveren sieraden worden door verschillende ambachtelijke vakmensen met liefde en passie voor het vak gemaakt. In deze sieraden verwerken ze de meest mooie materialen die het land rijk is. Mooie Edelstenen met zoveel kleuren zoals blauw en de populaire bruine (tijgeroog)) maar ook de kleine bessen die al eeuwen gedragen worden om geluk te brengen (Huayruro zaden). Met al deze sieraden wordt de mooie Peruaanse kwaliteit sterling zilver 925 en 950 gebruikt. We zorgen dat Deze vakmensen een eerlijke prijs krijgen voor de door hun gemaakte sieraden. We hopen dat u onze sieraden mooi vind en tevreden bent met de kwaliteit. Natuurlijk horen wij graag van u of als u tips heeft horen we dat graag. Praat mee op ons blog of op Facebook.

Alleen als u tevreden bent en blij bent met onze sieraden kunnen wij doorgaan met onze passie
Wij streven naar perfectie en vinden het dan ook erg belangrijk dat de sieraden een lange tijd meegaan en u in de toekomst weer terug te zien.
Bekijk onze collectie mooie en aparte collectie zilveren sieraden voor als u iets anders zoekt dan de grote massaproductie. U bent toch uniek? Laat dat zien!

Zilveren Sieraden

Zilveren Oorbellen

Bijzondere sieraden om je speciaal te voelen

  • Sieraden passend bij elke outfit.
  • Elegante grotere bruidssieraden voor een onvergetelijke bruiloft.
  • Zilveren sieraden voor speciale gelegenheid zoals Kerst, Gala, Feest of bruiloft.
  • Maak een speciaal iemand blij en stuur haar een kado voor altijd.
  • Zilveren sieraden zullen altijd waarde houden.
  • Een onvergetelijke moederdag of verjaardag

lightbox title

Wat vinden onze klanten van ons?

Wij zijn zeer betrokken

wat onze klanten van ons vinden, En waarderen ten zeerste hun mening. En steven naar 100%

tevreden klanten van onze sieraden!

Ik heb via de webwinkel een heel mooi paar zilveren oorbellen gekocht voor naar een bedrijfsfeeste van mijn man te gaan en heb zeer veel positieve reacties mogen ontvangen
Lizette
Nu net terug van mijn huwelijksreis maar wou jullie op deze manier nog bedanken voor de super mooie sieraden set die ik van julie heb mogen ontvangen was een heel geslaagd feest en nu ik de fotos weer terug zie ben ik erg blij det ik de ieraden bij jullie heb gekocht.
Marianne
Heb 2 weken geleden een mooie ring gekocht voor mijn dochter die het de laatste tijd erg zwaar heeft gehad. Ze was erg content met de ring. Bedankt voor de goede service!
H. ter berg

Webwinkel

DC Zilver juwelier de juwelier voor elegante zilveren sieraden!

Voor de mooiste zilveren oorbellen, edelsteen sieraden sets, Armbanden, zilveren ringen, kettingen, Spang, en kleurijke edelstenen sieraden sets
Webwinkel