VERZENDEN

DCzilverjuwelier verzendt alle artikelen met de grootst mogelijk zorg. Al onze sieraden worden afzonderlijk in cadeauverpakking ingepakt. Vervolgens wordt de feestelijke verpakking stevig verpakt voor verzending. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn geplaatst worden direct na betaling in behandeling genomen. De bestelling wordt nog diezelfde dag verstuurd. Onder normale omstandigheden heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. DC zilver juwelier is niet verantwoordelijk voor verlate leveringen door PostNL.

Alle verzendingen worden verstuurd via PostNL. Bent u niet thuis op het moment van bezorgen, dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Als aflevering dan nog niet mogelijk is, dan kunt u de bestelling nog drie weken ophalen bij het postkantoor.

BINNEN NEDERLAND EN BELGIE

Het verzenden van uw bestelling binnen Nederland is gratis. Deze zendingen worden dan niet aangetekend verstuurd het risico voor deze verzendmethode ligt bij de koper.

Voor aangetekend verzenden vragen wij een bijdrage van € 4,75 voor Nederland en €7,75 voor Belgie Uw pakket wordt aangetekend verzonden en verzekerd verstuurd door Postnl

BINNEN EUROPA

Voor het verzenden van uw bestelling buiten Nederland maar binnen Europa berekent DC zilver juwelier €4,95 per bestelling.

BUITEN EUROPA

Voor het verzenden van uw bestelling buiten Europa berekent DC zilverjuwelier €24,95 per bestelling.