Hoe jij je zilveren ringen het beste kunt dragen

ring van zilver

Vraag jij je af hoe je je zilveren ringen het beste kunt dragen? Met deze tips zie je eruit om door een ringetje te halen! Een ring van zilver, wel te verstaan 😉

Basisregels voor het dragen van een ring van zilver

Voordat je ringen gaat combineren met de rest van je outfit, is het goed om de basis op orde te hebben. Zo is het handig om te weten dat ringen met een brede band je vingers er korter uit laten zien. Een ring met een asymmetrische zetting zorgt er juist voor dat je vingers langer lijken. Je benadrukt de breedte van je hand wanneer je een ring draagt om meerdere vingers, vooral om je pink. Heb jij grote handen? Dan kunnen ze veel hebben, dus kun je zeker losgaan met mooie eyecatchers!

Daarnaast is het verstandig om je in te houden met andere sieraden wanneer je opvallende ringen draagt. Als je de aandacht wilt vestigen op je ringen, kun je beter niet je armen volhangen met armbanden. Je wilt namelijk niet het risico lopen een kerstboom te worden. In andere woorden, zorg voor een evenwichtig totaalbeeld.

Meerdere ringen dragen: combineer verschillende zilveren ringen

De trend van minimalistische kleine ringen om verschillende vingers, biedt een mooie mogelijkheid om leuk te combineren. Het mixen en matchen van allerlei ringen is eigenlijk nog nooit uit geweest. Je kunt kiezen voor grove, kleurrijke ringen of juist voor simpele pinkringetjes. Grove ringen geven een stoere uitstraling, terwijl kleine minimalistische ringetjes iets lieflijks hebben. Kies de ring die bij jou past. Is een ring te groot of klein geworden? Vaak kun je er een knuckle ring van maken, die je halverwege je vinger draagt. Of hang je ring aan een ketting, zodat je je sieraad toch kunt laten zien aan de wereld.

Duik eens in je sieradendoos of in onze webshop en doe zomaar een handvol zilveren ringen om. Wedden dat het hartstikke leuk bij elkaar staat? Je kunt zelfs prima meerdere ringen dragen om één vinger. Niemand anders zal deze combinatie dragen; je hebt iets unieks gemaakt. Dare to be different!

Compleet in stijl

Wat ook gaaf is, is zorgen voor een outfit met details die passen bij je sieraden. Heb je bijvoorbeeld stoere biker boots met zilveren gespen? Wanneer je deze combineert met zilveren sieraden in eenzelfde stijl, kom je tegelijkertijd verzorgd en stoer over. En je tere, eenvoudige ring van zilver kun je prachtig laten matchen met een lieflijk zilveren enkelbandje of een shirt met zilverkleurig stikwerk. Met zulke details creëer je een mooi en stijlvol geheel.

Tot slot is het goed om te je zilveren ringen te combineren met de juiste kleuren. Denk hierbij aan je outfit, maar ook aan je huid- en haartinten. Hoe je dat aanpakt? Daar lees je meer over in het volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *