WAAROM BIJ ONS ZILVEREN SIERRADEN KOPEN

Mijn webwinkel is ontstaan door liefde voor aparte sieraden. Nu verkoop ik mooie exclusieve sieraden van zilver uit Peru. Al ons zilver is van eerste kwaliteit zilver. De sieraden bij DC zilverjuwelier zijn uniek en handgemaakt.

De sieraden zijn van heel mooi zuiver zilver gemaakt. 950 is het deel zilver, bij de laatste 50 worden andere metalen toegevoegd om het zilver sterker te maken. Dit is het hoogste percentage zilver wat mogelijk is om sieraden te maken. Het meeste zilver dat wij bieden, is gemaakt van 925.

De zilvermijnen in Peru behoren tot de grotere van de wereld. Om die reden zijn daar van oudsher vele vakmannen en vrouwen die de sieraden nog ambachtelijk met de hand verwerken. Bij veel sieraden zijn mooie edelstenen verwerkt uit het Andesgebergte.

Door de grote diversiteit aan natuurlijke producten in Peru, krijg je hele mooie en bijzondere sieraden. Doordat wij de producten rechtstreeks inkopen, kunnen we zelf zien bij wie we kopen. Zo zien we dat zij ook eerlijk betaald krijgen voor de arbeid. Op die manier kunnen we ambachtelijke producten bieden tegen een goede prijs. Geen massaproductie uit China, dus.