Zilveren oorbellen: Groot en gevarieerd aanbod

Zilveren oorbellen geven je gezicht meer uitstraling en maken niet alleen je outfit, maar ook je make-up look compleet. De meeste vrouwen kunnen vaan oorbellen nooit genoeg hebben, want de keuze is namelijk reuze! Er bestaan veel verschillende soorten en trends in dit sieraad, maar zilveren oorbellen zelf zijn tijdloos. DC heeft een groot assortiment in bijzondere oorbellen, van knopjes en ringetjes, tot grotere hangers. En wat dacht je van oorbellen met edelstenen? Al deze oorbellen zijn met liefde ontworpen en geen massaproductie.

24.95
Uitverkocht

Zilveren oorbellen

Spiraal oorbellen

16.95
Uitverkocht

Zilveren oorbellen

Triple circle oorbellen

14.95
Uitverkocht

Zilveren oorbellen

Vlinder oorbellen

14.95

Zilveren oorbellen

Zilveren Blad oorbellen

14.95
Uitverkocht

Zilveren oorbellen

Zilveren Cirkels

14.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Ari

18.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Aries

15.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Bali

11.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Ella

9.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Ella mini

8.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Luna

22.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen mini Aries

13.95
Uitverkocht

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Mini Luna

15.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Moda

25.95
Uitverkocht
12.95

Zilveren oorbellen

Zilveren creolen Petit

11.95
Uitverkocht
39.95

Lange oorbellen

DC beschikt over een mooie collectie lange oorbellen. Lange oorhangers of oorstekers in vormen van ringen of andere figuren, bloemen of slierten? Voor iedere stijl, smaak of voorkeur bestaan er mooie zilveren oorbellen. Lange oorbellen zijn erg leuk voor een feestje en staan prachtig bij een chique jurk. Of je kunt een hele basic outfit juist afmaken met trendy oorbellen. Naast de collectie lange oorbellen, zijn er nu ook veel kleine oorbellen.

Oorstekers, knopjes of oorringen

Kleine oorbellen kunnen in principe altijd, in iedere situatie en bij iedere outfit. Ze hoeven niet altijd op te vallen, maar zijn wel een subtiele finishing touch. Heb je meerdere gaatjes in je oren? Dan kun je kleine oorbellen leuk combineren. Een oorring met daarboven een klein knopje of oorsteker geeft een speels en trendy effect.

Oorbellen voor kinderen

Naast stijlvolle oorbellen voor dames, verkoopt DC ook leuke zilveren oorbellen voor kinderen. Ook hier is er een gecombineerd aanbod van kleine oorstekers of langere hangers. Bij ons maak je jouw kind blij met schattige beertjes of vlinders in de oren, kleurrijke Hello Kitty oorbellen of subtiele ringetjes voor een alledaagse schooldag.

Over zilver

Zilver is een eeuwenoud materiaal dat al ver voor het begin van de jaartelling verschillende functies had. Naast het gebruik als betaalmiddel zag men al gauw de schoonheid van het materiaal in en werd het gebruikt als versiersels. Door de eenvoudig te bewerken en te verbuigen eigenschap en de witte glans is zilver erg gewild voor sieraden.

De verzorging van je zilveren oorbellen

Je zilveren oorbellen kunnen jaren meegaan wanneer deze op de juiste manier bewaard en verzorgd worden. Een aantal don'ts rondom het bewaren en dragen van zilveren sieraden kunnen er namelijk voor zorgen dat je zilveren oorbellen lang niet zo mooi blijven als gehoopt. Vermijd ten eerste dat je oorbellen in contact komt met parfum, make-up, crèmes en schoonmaakmiddelen. Ook zweet en water zijn niet bevorderlijk voor je sieraad, dus doe je oorbellen tijdens het douchen, sporten of slapen uit. Zorg daarnaast voor een sieradenkistje waarin de sieraden droog en stofvrij te bewaren zijn. Een sieradenkistje met verschillende vakjes zorgt er ook nog eens voor dat de oorbellen niet in de knoop raken of elkaar beschadigen. Door het vele dragen is het overigens normaal dat je oorbellen na verloop van tijd een beetje verkleuren. Dit kun je eenvoudig weer mooi oppoetsen met een droog zilver poetsdoekje. Door zilveren oorbellen een beetje onderhoud te geven, kunnen deze jaren mee en blijven ze een mooie glans houden.