Zilveren sieraden sets: Groot en gevarieerd aanbod

Zilveren sieraden sets zijn een leuke aankoop voor jezelf, maar ook erg leuk als cadeau voor iemand die je lief is. Voor een leuke prijs heb je mooie zilveren oorbellen met een bijpassende zilveren hanger in dezelfde kleur edelsteen. Zoek je het iets meer basic? Met een set bestaande uit een zilveren schakelketting, schakelarmband en oorhangers maak je je outfit ook al compleet!

Zilveren bedels en hangers

Set Peppa Pig

32.95

Zilveren sieraden sets

Zilveren set Corazon

34.95

Zilveren sieraden sets

Zilveren Set Gloria

34.95

Zilveren sieraden sets

Zilveren set Herfst

29.95

Zilveren sieraden sets

Zilveren Set Huayruro

39.95

Zilveren sieraden sets

Zilveren set Illa

35.95

Geen categorie

Zilveren set Leaf

58.95

Zilveren oorbellen

Zilveren set Lia.

27.95

Zilveren sieraden sets

Met complete sets zilveren sieraden hoef je niet langer na te denken hoe je jouw accessoires het best kunt combineren. De sieraden sets met edelstenen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je in jouw totale uitstraling overal dezelfde tinten terug laat komen. Een bijkomend voordeel is dat een zilveren sieraden set ook relatief voordelig is vergeleken met de aanschaf van losse sieraden.

Over zilver

Zilver is een eeuwenoud materiaal dat al ver voor het begin van de jaartelling verschillende functies had. Naast het gebruik als betaalmiddel zag men al gauw de schoonheid van het materiaal in en werd het gebruikt als versiersels. Door de eenvoudig te bewerken en te verbuigen eigenschap en de witte glans is zilver erg gewild voor sieraden.

Over edelstenen

Edelstenen zijn zeer zeldzame gesteenten en erg populair voor de verwerking in sieraden. Bekende soorten edelstenen zijn robijn, saffier en zirkonia. De drie kenmerken van edelstenen zijn schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid en dát zit verwerkt in onze ringen! Voor de verwerking in sieraden kunnen edelstenen worden geslepen in verschillende vormen.

De verzorging van je zilveren sieraden set

Wat voor zilveren sieraden je ook draagt, je wil ze natuurlijk het liefst allemaal zo mooi mogelijk houden. Je zilveren sieraden set kan jaren meegaan wanneer deze op de juiste manier bewaard wordt en wordt verzorgd. Een aantal don'ts rondom het bewaren en dragen van zilveren sieraden kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw zilveren ring, armband, oorbellen of ketting lang niet zo mooi blijven als gehoopt. Vermijd ten eerste dat je sieraden in contact komt met parfum, make-up, crèmes en schoonmaakmiddelen. Ook zweet en water zijn niet bevorderlijk voor je sieraad, dus doe je zilveren sieraden tijdens het douchen, sporten of slapen af. Zorg daarnaast voor een sieradenkistje waarin de sieraden droog en stofvrij te bewaren zijn. Een sieradenkistje met verschillende vakjes zorgt er ook nog eens voor dat de sieraden niet in de knoop raken of elkaar beschadigen. Door het vele dragen is het overigens normaal dat je sieraden na verloop van tijd een beetje verkleuren. Dit kun je eenvoudig weer mooi oppoetsen met een droog zilver poetsdoekje.