Oorbellen met edelstenen: Groot en gevarieerd aanbod

DC Zilver Juwelier ontwerpt, maakt en verkoop bijzondere zilveren oorbellen. Naast de gewone oorbellen, hebben we een groot aanbod oorbellen met edelstenen. Deze gesteenten zijn zeer zeldzaam en razend populair voor sieraden en juwelen. De edelstenen in onze oorbellen hebben verschillende kleurrijke tinten. Daarnaast zijn ze er ook in neutralere samenstellingen. Door de unieke en zeldzame eigenschappen van de steen, zijn de oorbellen dus ook 100% uniek. Voor ieder wat wils. Bekijk hieronder ons aanbod.

24.95

Zilveren oorbellen

Zilveren Oorstekers Glenda

15.95

Zilveren oorbellen

Zilveren oorstekers Turqueza

15.95

Over zilver

Zilver is een eeuwenoud materiaal dat al ver voor het begin van de jaartelling verschillende functies had. Naast het gebruik als betaalmiddel, zag men al gauw de schoonheid van het materiaal in. Daarom werd het gebruikt als versiersel. Door de eenvoudig te bewerken en te verbuigen eigenschap en de witte glans is zilver dus erg gewild voor sieraden.

Over edelstenen

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten en erg populair voor de verwerking in sieraden. Bekende soorten edelstenen zijn robijn, saffier en zirkonia. De drie kenmerken van edelstenen zijn schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. En dat zit dus ook exact verwerkt in onze oorbellen! Voor de verwerking in sieraden kunnen edelstenen worden geslepen in verschillende vormen.

De verzorging van je zilveren oorbellen met edelstenen

Je zilveren oorbellen kunnen jaren meegaan wanneer deze op de juiste manier bewaard en verzorgd worden. Maar een aantal don'ts rondom het bewaren en dragen van zilveren sieraden kunnen er voor zorgen dat jouw oorbellen lang niet zo mooi blijven als gehoopt. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Hieronder geven we een aantal tips om jouw sieraden zo lang mogelijk mooi te houden. Vermijd ten eerste dat je oorbellen in contact komen met parfum, make-up, crèmes en schoonmaakmiddelen. Ook zweet en water zijn niet bevorderlijk voor je sieraad. Doe je oorbellen tijdens het douchen, sporten of slapen dus uit. Zorg daarnaast voor een sieradenkistje, waarin de sieraden droog en stofvrij te bewaren zijn. Een sieradenkistje met verschillende vakjes zorgt er ook nog eens voor dat de sieraden elkaar niet beschadigen. Door het vele dragen is het overigens normaal dat je zilveren oorbellen na verloop van tijd een beetje verkleurt. Dit kun je eenvoudig weer mooi oppoetsen met een droog zilver-poetsdoekje.