Met deze hangers en bedels kun je alle kanten op!

hangers

Met een leuke bedel geef je je sieraden een prachtige aanvulling. Met unieke zilveren bedels creëer je zelf een originele zilveren bedelarmband. Door de hangers aan een armband of ketting te hangen, maak je sieraden die naadloos aansluiten bij jou. Of natuurlijk bij degene aan wie je een sieraad cadeau doet, want bedels zijn een uitstekend, persoonlijk geschenk. Zilveren bedels zijn uitermate geschikt voor kinderen, mannen, vrouwen en alles daar tussenin!

Je eigen sieraad samenstellen

Het leuke aan hangers en bedels is dat je er alle kanten mee op kunt. Zilveren bedeltjes kun je aan een armband hangen en zo je eigen bedelarmband samenstellen. Of je nu gaat voor één eyecatcher of een armband vol bedels, het kan allemaal. Maar je kunt een zilveren hanger natuurlijk ook aan een ketting bevestigen. Met een paar mooie kralen erbij kun je extra combineren. Zo heb je altijd een uniek sieraad om je nek hangen. Of ga voor meerdere zilveren bedels aan je ketting, zoals de sublieme combinatie van symbolen van geloof, hoop en liefde. Je kunt je bedels zelfs aan oorbellen hangen, zodat je outfit helemaal op en top is. Op deze manier kun je constant met een nieuwe look voor de dag komen!

Allerlei soorten hangers

Weet jij al welke bedels of hangers het beste bij jou passen? Een elegante hanger met een kleurtje of juist een vrolijke bedel met een diertje? Je kunt zelf kiezen wat bij jouw humeur en stijl van vandaag hoort. Misschien past een symbolische hanger goed bij jou, maar het is ook prima mogelijk dat je gewoon een hip figuurtje wilt. Wanneer je meerdere zilveren bedels toevoegt aan je juwelenkistje, kun je de komende tijd lekker mixen en matchen!

De leukste bedeltjes

Zilveren bedels zijn er in diverse soorten en maten. Een klein zilveren bedeltje met een baby als hanger sluit goed aan bij het allereerste armbandje van je pasgeboren nichtje. Een welgevormde hanger met een olifant is een passend cadeau om te geven aan die vriendin die op wereldreis gaat. In het uitgebreide en gevarieerde assortiment is voor iedereen wel iets perfects te vinden!

Hoe maak ik mijn bedels en hangers schoon?

Veranderen je hangertjes van kleur? Geen paniek! De zuiver zilveren bedels bestaan voor het grootst mogelijke deel uit zilver. Ze bevatten een hoger zilverpercentage dan de meeste andere zilveren sieraden die je in de winkel vindt. Wanneer je constateert dat je sieraden na verloop van tijd een donkere gloed krijgen, betekent dat dan ook niet dat je juwelen geen echt zilver zijn. Integendeel, het oxideren is een natuurlijk proces. Het weer glimmend krijgen van je zilveren bedels en hangers is niet moeilijk. Vorige maand kwam het al aan bod: je zilveren sieraden schoonmaken heb je zo gedaan. Zo gaan je juweeltjes je leven lang nog mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.