Tips om um Zilveren sieraden mooi te krijgen en te houden

Sterling zilver kan feilloos sparkly lijken, maar naarmate de tijd vordert en jaren voorbij wordt het een beetje vuiler en donkerder. Dit proces kan een stuk sneller gebeuren als je in een land woont met vochtig weer of in de buurt van een strand. Om het oxidatieproces in gedachten te houden zijn best om proactief te zijn en de verzorging van uw sieraden voordat ze hard nodig uw aandacht. Bewaar ze box veilig en in een gesloten gebied waar minder lucht in contact komen. Een ander belangrijk punt dat de meesten van ons niet te volgen is om sterling zilveren sieraden afvegen met een schone doek nadat u hebben gedragen ze dit krijgt het stof en vuil uit de bochten en gaten van de sieraden wat resulteert in een schone buitenkant.

Zelfs goud moet een keer in de zoveel tijd doet dat ‘sterling zilver gepolijst worden. Veel mensen zijn sieraden liefhebbers in het bijzonder vrouwen van alle leeftijden en kan niet genoeg krijgen van sieraden winkelen. Uw sieraden kan oud, maar betekent niet noodzakelijk dat je moe bent van het dragen van het als een sieraden ontwerpen nooit uit de mode. Het heeft de neiging om helder en glanzend als je eenmaal gekocht, maar de sprankelende aanraking langzaam verdwijnt naarmate de tijd verstrijkt door. U kunt beginnen met het verzorgen van uw sieraden zodra zij in uw sieraden doos en een deel van uw sieraden collectie. Enkele tips om te vertragen het proces van oxidatie dat uw sieraden blik donkerder maakt, zijn:

  • Houd uw sieraden uit de buurt van vochtige lucht en vochtige omgeving. Wees extra voorzichtig als u woont in de buurt zee of strand als de lucht is tien keer vochtig dan de rest van de plaats.
  • Zorg ervoor dat u uw sieraden schoon te maken met behulp van een sieraden poetsdoek en polijsten van tijd tot tijd. Gebruik speciale doeken voor het reinigen van 925 sterling zilveren sieraden als het geeft veel betere en langdurige resultaten dan andere normale doeken.
  • Vermijd de opslag van uw zilveren sieraden samen met die met edelstenen zoals de meeste edelstenen zijn harder dan Mohs 6, maar aan de andere kant zilver is minder dan 4,5.
  • Een andere beste manier om sterling zilveren sieraden schoon te maken met zelfgemaakte producten is om het schoon met tandenborstel en tandpasta. Spoel het met schoon water en droog ze af.
  • Veel sieraden winkels suggereren reinigen 925 sterling zilveren sieraden door het plaatsen van aluminium folie op de top van een kom. Vul het met water, ¼ kopje zuiveringszout, ¼ afwasmiddel en ¼ kopje zout toe en roer het tot alles mixen. Plaats uw sieraden in de kom voor een paar minuten. Spoel daarna het water dat kan zijn vuiler dan het was vóór als al het vuil en oxiden hebben overgedragen aan bij de oplossing. Spoel het af met schoon water en zet ze op een handdoek om te drogen. De procedure is eenvoudig en kan thuis worden gedaan zonder het gebruik van schadelijke oplossing of ingewikkelde procedure.
  • Sommige mensen adviseert ook het plaatsen van uw sterling zilveren sieraden in de aardappel water die u zal helpen je uit die vieze en oxide van uw sieraden.
  • 925 Sterling zilver dips zijn ook een optie, maar ze zullen de kleur te nemen van je edelstenen gepaard met de zilveren sieraden.
  • Een dofheid schild is ook een goede optie en kan worden gebruikt tot de aanslag verdwijnt.
  • Vermijd het gebruik van sieraden dozen gemaakt van hout zoals meestal hout bevat een zuur dat schade 925 sterling zilveren sieraden sneller dan normaal.
  • Voor het verwijderen van make-up vlekken of vingerafdrukken van uw sieraden die u kunt plaatsen in een kom met warm water met een ½ kopje afwasmiddel. Laat het voor een tijdje en dan afspoelen met schoon water.