Sieraden beurs zwolle

Op zaterdag 24 en zondag 25 november wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in IJsselhallen Zwolle. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Zo vindt u er handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen.

Aanbiedingen en workshops volgen

Iedere deelnemer/standhouder heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Ook als u zelf een uniek sieraad wilt maken, zit u goed op deze beurs. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). U kunt bijvoorbeeld zelf een sieraad te maken met zelfuitgezochte kralen of een horlogeband rijgen.

De deelnemers zijn van alle markten thuis

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud.

Stijgende populariteit sieraden

De organisatie zag in de stijgende populariteit genoeg reden om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Breed aanbod voor u als bezoeker

Iedereen is welkom op de beurs. Er is voor ieder wat wils, want de organisatie heeft getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is.

BRON: IJSSELHALLEN.NL